NyheterUtrustning

Nyheten som gör golf ännu roligare

Vill du synas lite extra på golfbanan och samtidigt hålla koll på starttiden? Garmin lanserar idag golfklockan ApproachÒ S12 – 2022 Edition i tre nya färger som gör att utseendet på Approach S12-klockorna blir kul och modernt. Uttryck din egen stil och ta del av klockans golffunktioner som inkluderar avstånd till green, hinder, doglegs och ännu mer.

I Approach S12 – 2022 Edition finns fler än 42 000 golfbanor över hela världen inlagda och den kan sömlöst kopplas ihop med appen Garmin GolfÔ1 där du kan föra över scorekort, se statistik över dina prestationer och ännu mer. Approach S12 – 2022 Edition har en lång batteritid och klarar långt mer än 36 hål.

Redo att ge dig ut på golfbanan

Approach S12 – 2022 Edition är lättanvänd och passar perfekt för nybörjare och golfspelare som främst spelar under säsong. Den har quick release-armband som du enkelt byter själv i nya färgval och en rund urtavla med en 1.3” högupplöst monokrom display som kan läsas i solljus. Tack vare läget för stora siffror, Big Numbers, gör Approach S12 – 2022 Edition det enklare än någonsin att se avstånd då du spelar. Då den är hopparad med appen Garmin Golf på en kompatibel smartphone kan Approach S12 – 2022 Edition trådlöst uppdatera de golfbanor du spelar mest på, så att du alltid har den senaste informationen. Spela runda efter runda med ett inbyggt uppladdningsbart batteri som varar upp till 30 timmar i golfläge med GPS.

Framtagen för golfare

Approach S12 – 2022 Edition är snygg och har funktioner som hjälper dig som golfare, oavsett nivå:

  • Få avstånd till framkant, mitt och bakkant av greenen, hinder, doglegs, layups och ännu mer tack vare en inbyggd högkänslig GPS.
  • Para ihop med appen Garmin Golf för att delta i resultatlistor veckovis, turneringar, se din score i realtid, se intjänade slag, få automatisk överföring av scorekort och mycket mer.
  • Para ihop med ett komplett set av Approach CT10 klubbsensorer för automatisk klubbspårning för att se hur långt du slår med varje klubba.
  • Använd funktionen Green View för att se greenens utformning och för att flytta flaggan för noggrannare Avstånd, var du än befinner dig på banan.

Garmin Approach S12 – 2022 Edition finns tillgänglig nu och har ett rekommenderat cirkapris på 2 399 kronor. Läs mer på Garmin.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights