Nyheter

Norska golfaren om Trump: Han fuskar på banan

I en intervju för tv-programmet Lindmo som sändes i NRK berättar den norska golfaren Suzann Pettersen om sin relation med Amerikas president Donald Trump, en man hon lärde känna på golfbanan.

Lärde känna Trump på golfbanan

När Donald Trump vann valet för fyra år sedan kallade Suzann då honom för ”sin vän” och berättade att hon lärt känna presidenten just på golfbanan. För som alla vet är Trump också en mycket hängiven golfspelare. Den 39-åriga Suzanne Pettersen – som också kallas Tutta – har länge varit en av Norges bästa kvinnliga golfare men slutade att tävla under 2019.

Suzanne Pettersson
Suzann Pettersen

Redan för ett antal år sedan intervjuade den norska tidningen VG henne om den amerikanske presidenten och Suzanne berättade då att han fuskar ute på golfbanan, när han kan.

Trump

– Jag vet inte hur han är i affärer, men de säger att om du fuskar i golf så fuskar du också med affärerna. Det är säkert att han betalar sin caddie bra för oavsett hur långt ut i skogen han än slår bollen, ligger den alltid på fairway när vi kommer fram, sa hon då i intervjun.

Gratulerade och blev kritiserad

Hon sa också att hon gratulerade honom till valsegern då, även om hon också fick ta emot ta emot mycket kritik för det. Suzann menar att hon skulle gratulerat vem som helst till en seger, men här blev hon verkligen uthängd i media.

Plockade bort inlägget

–Jag trodde jag skulle bli halshuggen, så jag plockade bort min tweet då. Lite senare skickade jag den igen, för jag måste få gratulera den jag vill efter en seger.

Trump skottland

Suzann är inte alls säker vem som kommer stå som vinnare i det amerikanska valet denna gång. I den nya intervjun för norsk tv för programmet Lindmo sa hon att det verkligen kan gå bägge vägar, antingen Trump eller Biden.

Har är sig lik

–Skulle det gå hans väg tror jag det blir lite ”King-kong” för honom men skulle det inte göra det tror jag han kommer ställa till med ett riktigt helvete. För det du ser på tv idag är precis den man jag träffade för 15 år sedan, han sig väldigt lik. Det är väldigt få människor som gillar sig själva mer än han. Men jag har också lärt känna honom på en annan nivå och vet att han bryr sig, han ringde mig ett tag en gång i månaden och pratade om golf, han är verkligen helt golfgalen, förklarade hon i det norska tv-programmet.

Foto: Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights