Livsstil

Nu kan du resa som Tiger Woods och Bryson DeChambeau

Efter pandemin har resandet tagit fart igen ute i världen. PGA-tourspelarna har haft turen att kunna tävla under hela året. Att flyga är en del av livet på touren och naturligtvis behöver stjärnorna inte stå och trängas i en en svettig avgångshall och sitta i hopträngda i kabinen på fullsatta plan. Bryson DeChambeau exempelvis åker privetjet för att snabbt komma fram till nästa destination.

Här har han lagt upp ett klipp på Instagram så vi kan se hur det ser ut.

Skulle ni också vilja ha möjligheten att flyga så lyxigt? Tro det eller ej men nu kan du boka privatjet till alla destinationer i hela världen vare sig du längtar efter europeiska storstäder, karibiska stränder eller en familjeresa. 

I ett pressmeddelande från Utrikesgruppen står att det nu bara är att välja resmål och sedan resa på det absolut bekvämaste sättet.
– Det är flexibelt och du väljer hur och när du vill resa. Några fördelar med privatjet är att du får flygplanet helt för dig själv eller tillsammans med dina vänner och familj.

Utrikesgruppen har lanserat privatjetresor och tar emot bokningar på webbplatsen här. I bokningsförfrågan anger kunder uppgifter om resan, exempelvis: Avreseort, destination och resedatum. Det går snabbt och enkelt att boka privatjet. Efter bokningsförfrågan skickas ett prisförslag tillbaka som matchar kundens förfrågan. Därefter är det bara att packa väskan och resa till den valda destination.

Tillsammans med erfarna och duktiga flygmäklare har Utrikesgruppen möjligheten att erbjuda privatjet resor utöver det vanliga och som är eftertraktade av många. Flygmäklarna har tillgång till över 20 000 flyg med dess operatörer som finns världen över och kan därför presentera unika flyglösningar för vem som helst som vill vara upp i luften och flyga efter sin egen klocka. Väljer du privatjet, reser du dessutom riktigt lyxigt.

Nu ges ett nytt utrymme för ökad tillgänglighet av privatjetresor där Utrikesgruppen får möjligheten att komma i kontakt med en ytterligare kundbas på internationell och nationell nivå. Det är ytterligare utmaningar och uppdrag som ska vidareutveckla bolagets arbete med att främja turism samtidigt som fina möjligheter ges till kunder som vill resa helt på sitt eget unika sätt.

Foto: Timothy Newman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights