LivsstilNyheter

Tiger Woods om livet efter bilolyckan: ”Är frustrerad”

Återhämtningen går alldeles för långsamt berättar nu golfstjärnan i en intervju. Tiger Woods, 46, skadade sitt högerben allvarligt i den dramatiska bilolyckan i februari 2021. Det har gått ett år sedan hans stora lyxsuv voltade i Los Angeles, och han känner en irritation över situationen han befinner sig i nu.

Vill kunna spela elitgolf igen

Amerikanen vill kunna röra på sig som vanligt och framförallt kunna spela golf på den nivå han är van vid. Men operationen, alla krossade ben i foten och muskler som förtvinat gör att rehabiliteringen går långsammare än Tiger Woods räknat med. Trots att han har haft änglavakt. Polisen som kom till olycksplatsen där Tiger Woods krockat med sin bil, berättade att först trodde att golfstjärnan avlidit.

Kraschade in i ett skogsparti

– Det såg inte ut som om någon skulle ha klarat sig i den totalkvaddade bilen, som färdades norrut på Hawthorne Boulevard vid Blackhorse Road när tragedin var ett faktum. Fordonet hade åkt i hög hastighet över vägen och in i ett skogsparti för att sedan krascha. Att Tiger Woods lever är idag ett mirakel, sade biträdande polisen Carlos Gonzalez, som var först på plats.

Nyhetsrapporteringen i USA har handlat mycket om golfstjärnans återhämtning. Hela golfvärlden har varit oroliga för Tiger Woods. Tiger Woods kunde identifiera sig själv när han klipptes ut genom vindrutan, men fick allvarliga skador. Golfaren fruktade ett tag att benet måste amputeras.

Smärtstillande

– Jag behövde opereras för öppna frakturer i det högra nedre benet, berättade han.
Tiger Woods har ätit smärtstillande mediciner i flera år efter alla de ryggoperationer han genomgått.

Tiger Woods
Tiger Woods vill gärna spela golf på elitnivå igen, men skadan efter bilkraschen hindrar rörligheten.

46-åringen ska inte spela professionell golf på heltid på ett tag, berättade Woods, som varit inställd på att spela “lite då och då” medan han fortsätter att bli bättre i benet. Men ju mer tiden går blir han sugen på att kliva upp på tee och spela på PGA-touren igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights