LivsstilNyheter

Nya trenden – citygolf på Stureplan

Har du tröttnat på vischan? Bra, då kan du spela golf mitt i stan i stället. Häng med till Sturegallerian i den kungliga huvudstaden och glöm inte klubborna.

Blir roligt för alla

”Go clubbing” får en helt ny innebörd. Med ett koncept fyllt av kvalitativ inomhus-golf kombinerat med mat och dryck vill de locka både den inbitna golfaren samt de som vill ta en AW och hänga med sina vänner.

Stureplan

I ett nytt pressmeddelande berättar man att Alba Golf gör entré i Stockholm och öppnar sin första enhet i Sturegallerian senare i höst. Lokalen på cirka 1000 kvm fylls av inomhus-golf samt ett anpassat erbjudande av mat och dryck. JLL har varit rådgivare till Sturegallerian i uthyrningsprocessen.

Tar golfen till city

Alba Golf väljer Sturegallerian som sin första etablering och tar därmed golfen in till city. En av personerna bakom den nya satsningen är entreprenören och Daniel Wellington-grundaren Filip Tysander.

Stureplan – Svampen är ett byggnadsverk på Stureplan i Stockholm. Den är ett regnskydd ritat av arkitekten och stadsträdgårdsmästaren Holger Blom. Svampen uppfördes 1937, revs 1988 och återuppfördes 1989.
Foto: Wikipedia

– Golf är en riktigt social aktivitet, men tröskeln för att börja kan ibland vara hög. Med Alba Golf vill vi tillgängliggöra golfen till en bredare målgrupp och vi vet att många idag vill umgås på ett aktivitetsbaserat sätt. I Sturegallerian kommer vi att skapa en helhetsupplevelse, med mat och dryck i en härlig atmosfär, dit vem som helst kan komma med sina vänner, kollegor eller familj, säger Henrik Berg Björnelius, VD på Alba Golf.

Kompletterar Stureplans utbud

– Vi är väldigt glada att få välkomna Alba golf till Sturegallerian och stolta att de väljer vår handelsplats för sin första etablering. Vi ser fram emot att kunna erbjuda en aktivitet som passar vår målgrupp väldigt bra och som kompletterar Sturegallerians utbud på ett modernt sätt, säger Ann-Sofie Svennberg, Centrumchef på Sturegallerian.

Läs mer på Golfbladet.se om Tiger Woods hemliga agenda>>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights