Nyheter

Foton på Tiger Woods avslöjar hemliga agendan

Färska foton från Florida visas nu på twitter och ryktet florerar direkt, att världens mest kända golfare genom tiderna är tillbaka på banan. När sonen Charlie spelade juniortävling i helgen var Tiger Woods på plats. Det här är de första bilderna på Woods på länge, och de gör att Tiger Woods avslöjar hemliga agendan eftersom han har varit relativt utanför allmänheten sedan bilolyckan tidigare i år.


Medan fansen hoppas på en snar comeback för Tiger Woods till elitgolfen, har stjärnan en helt annan agenda. Som supertränare till sonen Charlie Woods blir det en duo som heter duga, som vi får se inom kort på touren igen. Det är Charlie Woods som tar över efter sin pappa. Stjärnan måste återhämta sig efter den tragiska bilkraschen i februari. Tiger lämnar över till nästa generation och har på sin planeringskalender inför framtiden, att se till att Charlie Woods blir bäst i världen på golf.

Inga kryckor

Den 45-årige golfaren sågs träna sin son Charlie i helgen. Det var en mycket angenäm syn för alla fansen. Tiger Woods verkar må bättre och stödjer sig på en golfklubba, men några kryckor syns inte till. På sitt skadade högerben bär han ett skydd. Rehabiliteringen ska ha varit det mest smärtsamma han någonsin varit med om. Ärren sägs vara många.

Kopia av pappa

Tiger Woods flickvän, Erica Herman, finns också med på bilden. Hon står bredvid honom. Charlie Woods fick alla golfgener från sin far och har redan förstummat en hel värld med en sving, som är identisk med Woods senior. Att lille Charlie är en kopia av sin pappa, när han slår en golfklubba, finns ingen tvekan om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights