LivsstilNyheter

Nyöppning av Amex-loungen by Pontus Frithiof på Arlanda

Golfresan kan knappast börja bättre än att pusta ut inför flygresan i en skön lounge. Flera av er läsare har säkerligen besökt American Express lyxiga lounge tidigare. Nu har den fått ett rejält lyft. En nyinvigning ägde rum torsdagen den 4 april. Då slogs dörrarna upp till den vackert renoverade loungen på Marknadsplatsen i Terminal 5 på Arlanda. Ytan är luftig med sina 700 kvadratmeter, designad med nordisk inspiration och under ledning av stjärnkocken Pontus Frithiof, markerar American Express största lounge i Norden hittills.

Nordisk inspiration

Efter omfattande renoveringar och tillfällig nedstängning av det omtyckta Amex Lounge by Pontus förra året, välkomnades medlemmarna till Amex Pop Up Lounge vid gateområde F i Terminal 5. Men nu är det återigen dags att uppleva det ultimata i avkoppling och bekvämlighet på Arlanda. Med en design som återspeglar den skandinaviska naturen och en atmosfär som för tankarna till nordisk skönhet, är loungen en destination i sig. Materialval, färger och möbler är alla noga utvalda för att skapa en harmonisk och avslappnad miljö.

Flygplatsen blir en mötesplats i sig

– Som ett led i Arlandas pågående utveckling är det extra roligt att vi får en helt ny lounge och fortsätter vårt samarbete med American Express. Det är efterlängtat att nya American Express Lounge by Pontus Frithiof nu öppnar på Marknadsplatsen i Terminal 5 och att vi fortsätter utveckla och infria målgruppslöftet till våra resenärer om smidiga, inspirerande upplevelser där flygplatsen blir en mötesplats i sig”, säger Charlotte Ljunggren, marknadschef på Swedavia.

Mästerligt komponerad meny

Under ledning av kändiskocken Pontus Frithiof, som också står bakom restauranger som La Girafe och den kommande Little Italy, erbjuder loungen en gourmetupplevelse av högsta klass. Frithiof har personligen sammansatt en meny med delikatesser som traditionell räksmörgås, klassisk laxsallad och olika varma samt vegetariska alternativ.

La Girafe Foto: DubbelW

För att komplettera maten erbjuds även ett brett utbud av drycker, inklusive lokalt bryggt öl, noggrant utvalda viner och champagne, samt flera alkoholfria alternativ.

För en bra start på resan

– Invigningen av vår nya American Express-Lounge är en del av vårt pågående internationella åtagande att erbjuda våra medlemmar premiumförmåner, exceptionell service och förstklassiga upplevelser. Vi vet med erfarenhet att tillgången till en avkopplande miljö, exklusiva bekvämligheter och få njuta av god mat och dryck före avfärd är väldigt uppskattat bland våra medlemmar och vi ser fram emot att välkomna dem till vår nya lounge och ge dem den absolut bästa starten på resan, säger Philip Trocmé, Country Manager, Nordics på American Express.

American Express Lounge by Pontus Frithiof är öppen måndag till fredag ​​klockan 05–18, lördag klockan 05–15 och söndag klockan 05–18, och välkomnar alla American Express Centurion- och Platinum-medlemmar.

Om American Express

American Express är en global aktör inom finansiella tjänster och kortprodukter för både konsumenter och företag. Deras medlemskap erbjuder exklusiva förmåner inom kategorierna Resa, Trygghet, Nöje och Poäng. American Express Centurion- och Platinum-medlemmar har tillgång till American Express Global Lounge Collection, som omfattar över 1 400 lounger i 140 länder, inklusive American Express Centurion Lounge, Priority Pass™, Escape Lounges, Plaza Premium Lounges och Delta Sky Club®. Med dessa förmåner fortsätter American Express att vara en föredragen partner för resenärer världen över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights