NyheterTävlingar

Norrman och Sagström ser fram emot Volvo Car Scandinavian Mixed

Vincent Norrman och Madelene Sagström är de senaste svenska stjärnorna som bekräftat att de kommer att spela på hemmaplan i Volvo Car Scandinavian Mixed, den 6-9 juni.

Tvåfaldige DP World Tour-vinnaren Norrman återvänder till tävlingen för första gången sedan 2021, då han slutade på en 14:e plats på Vallda Golf & Country Club, och Sagström spelar tävlingen för andra året i rad efter att ha slutat delad 12:a förra året.

– Jag är verkligen glad över att ha fått möjligheten att få in den här tävlingen i mitt schema, säger Norrman.

– När jag är baserad i USA får jag inte möjligheten att komma hem till Sverige så ofta som jag skulle vilja, så jag ser fram emot att spela inför hemmapubliken igen. Det är en riktigt intressant tävling och det har varit några svenska framgångar tidigare. Jag skulle älska att få med mitt namn på den listan, menar Norrman.

Norrman gjorde sitt första framträdande på DP World Tour som amatör i Scandinavian Invitation 2019 och vann förra säsongen Barbasol Championship och Irish Open.

Även den trefaldiga Solheim Cup-stjärnan Madelene Sagström ser fram emot årets upplaga av Volvo Car Scandinavian Mixed.

– Jag hade en fantastisk upplevelse i Sverige förra året. Atmosfären var olik allt jag har upplevt på en golftävling innan och det är fantastiskt att få möjligheten att tävla mot killarna från DP World Tour. Vi har visat under de senaste åren att vi är mer än kapabla att gå head-to-head med dem och jag tror att vi alla ser fram emot att få en ny möjlighet att göra det om några veckor, säger Sagström.

De båda ställs mot landsmännen Alexander Björk, Linn Grant, som skrev historia 2022 när hon vann tävlingen, Johanna Gustavsson, Caroline Hedwall, Jesper Svensson och Sebastian Söderberg på Vasatorps GK utanför Helsingborg.

Ett brett utbud av biljettalternativ finns till försäljning nu, inklusive endags-, tvådagars- och veckobiljetter, från 325 kronor. Premiumbiljettalternativ finns också tillgängliga, från 825 kronor med tillgång till en utsiktsplattform på 17:e hålet, förmånlig parkering och en drink och en måltidskupong. För mer information om biljetter klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights