FeatureGolfbanor i SverigeGolfpärlorNyheter

Nytt golfhotell vid Frösåker

På Frösåker Golf & Countryclub invigdes i mitten av augusti det nya hotellet Frösåker Hotell Anno 1800. Med hjärtat i den lokala omgivningen och influenser från gårdens historia har ägarfamiljen Ral skapat ett hotell i den anrika stenladugården från år 1800.

– Drömmen om ett hotell har funnits sedan 1989 och det är med glädje vi nu äntligen slår upp portarna, säger Christer Ral.
Frösåker är en anläggning i ständig förändring och förbättring. Det var också motiveringen från Sveriges Golfjournalister som utsåg banan till ”Årets Golfklubb 2020”.

En separat boutique-del

Hotelldelen, som nu byggts i flygeln mitt emot klubbhusdelen i stenladan, kommer att ha 18 rum, varav tre sviter och 15 dubbelrum. Det finns även en separat boutique-del, Bon Ami, i anslutning till ridhuset, en kort promenad från hotellet. Där finns plats för ytterligare åtta personer i en exklusiv våning.

– Vår målgrupp är golfare som söker det lilla extra. Vi erbjuder en upplevelse, inte bara en övernattning. Vår fantastiska bana är rankad bland de bästa i landet och vi vill att allt på anläggningen ska gå i linje med det. Frösåker Golf & Countryclub är något utöver det vanliga, berättar Caroline Lif som är huvudansvarig för hotellet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights