GolfmodeLivsstilNyheter

Sätt färg på golfen!

Hösten är en perfekt tid för en utrensning av gamla, avlagda kläder som bara tar upp plats i garderoben. In med nya, fräscha plagg! Priserna är bra i landets golfshoppar, så passa på att botanisera runt och se vad som finns. Golfskor, utrustning och snygga golfkläder är bra julklappar. Här kommer ett tips från HappyAlba, som har en hel del färgstarka produkter i sitt sortiment.

Blommigt,rutigt och mönster av alla slag! Ja, gråskalan som hängt med så länge är som bortblåst – äntligen. Höj självkänslan med färg och kom upp i vibration. Det ger energi i spelet på golfbanan.

Golfkläder som sticker ut

På sajten happyalba.com finns en mängd färglada golfkläder som sticker ut lagom mycket. I början var det fokus på golfhandskar men efter tiden utökades utbudet och idag finns även pikétröjor, kepsar, golfhanddukar, jackor och kikare.

Företaget grundades hösten 2015 av Johan Steen med en vision att erbjuda färgglada golfprodukter.

Utbudet ökar hela tiden och nu finns det även möjlighet att specialbeställa unika pikétröjor och jackor om man är ett golfgäng som vill ha gemensam klädsel i samband med en tävling eller ett event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights