Nyheter

Liket på golfbanan förbryllar polisen

På söndagen hittade kanotister en död person i Sege å, vid Sege golfklubb i Malmö. Enligt räddningstjänsten kan kroppen ha legat där länge och det är oklart om något brott ligger bakom.

Hittade liket i vassen

Det skriver Kvällsposten, som har fått uppgifter från polisens tekniker som arbetat på platsen under söndagen.  
– Det var några kanotpaddlare som hittade liket och larmade polisen.

Visst låter det som en sommardeckare? Verkligheten slår ibland sagan och denna gång var det riktigt obehagligt för personerna, som fann den tilltygade kroppen.
– Vi paddlade i vassen och plötsligt såg vi något märkligt. Det var skrämmande att se en människa som legat så länge utan att bli upptäckt, säger en av dem.

Golfarna på banan reagerade inte

De insåg efter en stund att det var en död människa och larmade polisen. Att golfare bara har intresse för sitt spel, inget annat, är tydligen ingen skröna.
– Det märkliga är att ingen av golfarna lagt märke till liket och att de bara fortsatte spela när polisen anlände till platsen.

Teorin: 70-årig man blev mördad

Platsen runt kroppen spärrades av och kriminaltekniker arbetade på platsen under söndagen. Nya fakta kring upptäckten har inkommit. SVT Nyheter rapporterar att den kropp som hittades i Sege å är mest sannolikt en man i 70-årsåldern. Han anmäldes försvunnen i höstas och polisen utreder händelsen som mord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights