Golfbanor i SverigeNyheter

Plötsligt blev golfsäsongen längre på Barsebäck Resort

Barsebäck Resort och RUFF indoor golf har gått ihop och byggt en bar med fyra topputrustade golfsimulatorer. Ruffbaren på Barsebäck finnas tillgänglig för alla som vill kunna stilla golfbegäret året runt i en härlig loungemiljö.

Simulatorgolfen har tagit världen med storm och nu välkomnar Barsebäck Resort den digitala golfen och gör den till en del av sitt erbjudande. Tekniken i simulatorerna bygger på TrackMan 4-tekniken som från början var ett analysverktyg för att hjälpa proffsen på touren att optimera spelet. Detta gör simulatorerna till en verklighetstrogen upplevelse. 

– RUFF Bar är ett koncept som kompletterar vår verksamhet perfekt. Vi älskar golf och vill kunna erbjuda våra gäster så mycket golf det bara går. Det blir ett superkul komplement i vårt erbjudande och en aktivitet där våra gäster kan samlas, äta och dricka gott, men framför allt spela ännu mer golf, säger Michael Lundin, VD på Barsebäck Resort. 

Med TrackMans precisa kontroll upplevs spelet realistiskt. Inställningarna som tufft väder, hårdare fairway och snabba greener gör att du kan skapa förutsättningarna du helst vill träna på. Ruffbaren kommer stå klar på Barsebäck hotell 21 april. Då kommer simulatorerna vara laddade med över 190 världsberömda banor som St Andrews, Valderrama och Ocean Course på Barsebäck Resort. 

– Oavsett om du är proffs eller nybörjare är simulatorgolf en kul aktivitet. Du kan använda simulatorn till att träna eller som hobby. Det kommer finnas klubbor att låna, men du kan också ta med dina egna, säger Michael Lundin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights