NyheterUtrustning

Garmin lanserar den smarta laserkikaren Approach Z30

Garmin lanserar laserkikaren Approach Z30, som är det senaste tillskottet till Garmin ekosystem inom golf som ska hjälpa golfare att se banan på ett helt nytt sätt. Laserkikaren mäter exakta avstånd och har den nya funktionen Range Relay, som för över uppmätta avstånd till användarnas kompatibla Garmin smartwatch eller appen Garmin Golf.  Då målet har låsts av Approach Z30 visas det uppmätta avståndet och en laserbåge på den ihop-parande Garmin-enheten.

Approach Z30 är framtagen för att ge en ökad medvetenhet ute på banan och snabbt ge exakta avstånd på upp till 366 meter. Användarna ser snabbt avståndet till flaggan med sex gånger förstoring och får även vibrationer när den har låst på flaggan.

– Golfare kommer att älska Approach Z30 som sömlöst kan integreras med många andra produkter i Garmins ekosystem. Du behöver aldrig gissa vilket avstånd det är till flaggan, Z30 ger dig snabba och exakta mätningar som visas på din kompatibla smartwatch eller smartphone. Den fungerar också utmärkt som en fristående enhet som ökar både noggrannhet och fart, vilket gör den till ett ovärderligt tillskott för många golfare, säger Dan Bartel, global försäljningschef på Garmin.

Många funktioner
  • Se avstånd från flaggan till fram- och bakkant av greenen för att få hjälp med hur du ska slå ett slag.
  • Se hur långt varje slag är med avstånd som justerats för höjdförändringar. För ännu bättre noggrannhet kan du också para ihop med en kompatibel enhet som ger avstånd där även luftdensitet tas med i beräkningen.
  • Få mesta möjliga ut av funktionen Range Relay genom att para ihop din Approach Z30 med appen Garmin Golf eller smartwatches som Approach S70, Approach S62 och Approach S42.
  • En extern indikatorlampa visar dina medtävlande att enheten enbart visar tillåtna data vid tävling.
  • Fäst din laserkikare på din golfvagn med det inkluderade fästet. En väska med karbinhake ingår också så att du kan fästa enheten på din golfbag.
  • Om du skulle glömma eller tappa din Approach Z30 finns en funktion i Garmin Golf-appen som visar dess senast kända position.

Approach Z30 är vattentålig enligt vattenklassningen IPX7 och framtagen för att tåla alla väder, både regn, vind och starkt solljus. Laserkikaren har också ett utbytbart batteri med exceptionellt bra batteritid, vilket gör att du kan spela golf med den i upp till ett år.

Bli medlem i Garmin Golf

Med ett Garmin Golf-medlemskap (99 kronor/månad eller 999 kronor/år) får du också tillgång till greenens konturdata och kan på så vis se lutningsriktningen på greenen på utvalda banor direkt i din telefon eller Garmin-enhet. Genom att använda lutningsinformationen kan du räkna ut hur mycket bollen kommer att rulla efter att ha landat, veta vilken sida av flaggan som är bättre att putta från och ha koll på bästa platsen att missa på.

Laserkikaren Approach Z30 finns tillgänglig nu och har ett rekommenderat cirkapris på 5 349 kronor.

Besök Garmin.se för mer information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights