Golfbanor i PortugalNyheter

Portugal – En av världens bästa golfdestinationer

Portugal har flera gånger utsetts till världens bästa golfdestination vid World Golf Awards.

Att spela golf i Portugal är en golfupplevelse du aldrig kommer att glömma; fantastiska golfbanor i vackra omgivningar, ett milt klimat hela året runt och en varm gästfrihet. Det är inga tvivel om att Portugal är en av de bästa golfdestinationerna i hela Europa, där många golfresorts ligger som pärlor på ett snöre! Landet är också korat som Världens bästa golfdestination fyra år i rad, från 2014 till 2017.

Portugal har cirka 90 golfbanor med ett brett urval av layouts och massor av utmaningar för golfare på alla nivåer. Många av banorna är designade av kända banarkitekter, så som Jack Nicklaus, Nick Faldo och Arnold Palmer – alla har en sak gemensamt; att banorna är harmoniskt integrerade i de naturliga omgivningarna med respekt för miljön.

Det är lätt att ta sig till Portugal, med flera direktflyg från Sverige till bland annat Faro och Lissabon. Storstadsgolf i Lissabon har en helt egen charm och du finner även andra fantastiska golfbanor på den portugisiska rivieran, väster om Lissabon och i de mysiga hamnstäderna Cascais och Estoril.

Algarvekusten välkomnar dig med långa, vita sandstränder, blå laguner och rosa flamingos. Här finns golfbanor för golfare på alla nivåer – oavsett om du vill testa utmaningarna på en av Europatour-banorna eller om du vill spela på en golfklubb där samvaron är i fokus. Algarve är också späckat med mysiga hamn-och fiskebyar, så det finns mycket ett se när du inte spelar golf.

Läs mer om golf i Portugal här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights