NyheterTävlingar

Tiger Woods: ”Min son är en tävlingsmänniska”

Tiger berättar här för media om hur det är att spela med Charlie, men är väldigt noga med att hålla på gränserna. Han är en en stolt pappa, men också en far som sätter trygghet och säkerhet för sina två barn först. Det var ett stort steg att spela med sonen och han vet att det nu innebär att Charlie får uppmärksamhet på ett sätt som han aldrig tidigare har fått. Å andra sidan var Tiger en liten kändis redan i koltåldern.

tiger woods

– Tiderna har förändrats. Det är en helt annan värld nu än när jag växte upp. Det var inte alls så mycket media då. I dag har alla barn en mobiltelefon, berättar Tiger i presskonferensen.

Tävlingsinriktad

Ja, det är en globalisering nu som gör att barn ser och hör allt som händer i världen. För Charlie, 11, är det här en riktigt rolig tävling där han får visa vad han kan. Det är väl känt att sonen är lika tävlingsinriktad som pappa och vill vinna till varje pris.

Trivs på golfbanan

– Ja, han är en tävlingsmänniska och det är hela vår familj. Det viktigaste är att vi har roligt och jag tycker att det är kul att se att han trivs ute på banan och gillar det han gör. Att vara tävlingsinriktad och fokuserad, det är ju det vi (golfspelare) är. Han är likadan.

– Jag har bra minnen från när jag var liten och min pappa och jag tillbringade mycket tid tillsammans. Min pappa coachade inte eller pressade mig att spela utan stöttade och fanns där, var närvarande. Det är så jag vill vara med Charlie. Vi går ut och slår och har kul.

Pappa som är superstjärna

Skillnaden mellan Tiger Woods och sonen är ju att Charlie Woods har en pappa som är superstjärna och en världsberömd golfspelare. Tiger Woods jämförde sig bara med sig själv. Charlie vill bli lika bra – eller bättre än pappa Tiger!
– Men Charlie ska inte jämföras med Tiger, utan bara ha kul, säger familjen Woods gode vän Justin Thomas, som också deltar i tävlingen.
– Vem skulle inte vilja bli som sin pappa om pappan var Tiger Woods?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights