Nyheter

Ryder Cup 2021: Bryson vill röka fredspipa med Brooks

Det har pågått länge och är inte över än. Två stjärnspelare i samma lag avskyr varandra. För er insatta vet ni att det handlar om Bryson DeChambeaus och Brooks Koepkas tvist, som fått media att skriva spaltmeter. Inför Ryder Cup 2021 är intresset för dessa golfare enormt, och man undrar förstås hur det ska sluta.

Fred inför Ryder Cup 2021

Saken ser ljus ut dessbättre, kan man konstatera, alltsedan den långtslående Texasbon sägs vilja mäkla fred med sin rival. I veckan har Bryson DeChambeau sträckt ut en hand till motståndaren Brooks Koepka för att gräva ned stridsyxan, enligt Irish Times. De två amerikanerna spelar i samma lag i Ryder Cup 2021, så om fighten fortsätter herrarna emellan kan pokalen få åka med lag-Europa hem igen.

Läs mer här om storbråket mellan stjärnorna>>>

Två stora egon

Irish Times har fått en intervju med DeChambeaus tränare Mike Schy, som hävdar att Bryson vill avsluta fejden med Brooks Koepka. Tack och lov, får vi ju säga. För visst har larvet pågått alldeles för länge?
– Det handlar om två stora egon. Men Bryson vill nu att det ska vara över, säger DeChambeaus tränare Mike Schy.

Sämre lagsammanhållning

Europas lagsammanhållning är flera nivåer bättre än motståndarna, menar Irish Times. Men att amerikanerna skulle ha sämre sammanhållning tillbakavisar Steve Stricker, kapten för USA:s lag.

– Det är en missuppfattning, även om det är svårt att som förlorare se ut som om man är sammansvetsade. Jag har varit i många omklädningsrum där kemin mellan spelarna varit väldigt bra. Visst, vi har haft tillfälliga problem, men mestadels har stämningen varit väldigt bra. Det kan inte vara några interna stridigheter mellan spelarna i samma lag som tävlar USA, menar Ryder Cup-kaptenen.

Brooks Koepka, tidigare spelare i topp på världsrankingen och en avgörande medlem i det amerikanska laget, har för närvarande ett frågetecken bredvid sitt namn. Han fick en handledskada under Tour Championship, vilket tvingade honom att dra sig ur turneringen. Det har varit mycket oro utan klarhet om han kommer att klara det eller inte.

Bryson
Bryson DeChambeau vill gräva ned stridsyxan

Elaka rykten menar att det inte handlar om skadan utan om rivaliteten som råder till lag-kamraten Bryson Dechambeau. Men det sägs nu att bråket mellan dem tonats ned betydligt efter att spelarna åt middag tillsammans i veckan.

Sociala medier boven i dramat

– En hel del av den här affären på sociala medier har till viss del drivits på av externa faktorer och inte nödvändigtvis av oss två. Vi hade ett bra snack under Tour Championship då vi åt middag och igår kväll åt vi tillsammans och hade trevligt. Jag tror att det kommer att dyka upp något roligt av det här framöver men jag kan inte berätta mer nu, förklarade DeChambeau i samband med en presskonferens.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights