NyheterThe Masters

Så gick det för Sheffler och DeChambeau

Under gårdagens runda på The Masters visade både Scottie Scheffler och Bryson DeChambeau upp ett imponerande spel, även om resultaten inte var helt perfekta för båda spelarna.

Scottie Scheffler, som ledde tävlingen inför den sista rundan, spelade stabilt men hade några mindre misstag som kostade honom värdefulla slag. Trots detta lyckades Scheffler hålla sig i täten och avslutade rundan på en imponerande nivå. Hans prestationer under de tidigare rundorna hade gett honom en stadig ledning, och trots hans spel inte var felfritt under den sista dagen, lyckades han ändå behålla sin position i täten.

masters

Bryson DeChambeau, å andra sidan, hade en något tuffare dag på banan. Han har ju kraftfulla slag och teknisk skicklighet, men ändå gick det inte så smidigt som denne ”vetenskapsman” förväntat sig. Texasspelaren DeChambeau stötte på flera utmaningar som hindrade honom från att kriga i täten. Han hade svårigheter med att hitta rätt tempo och precision i sitt spel, vilket resulterade i ett par missar som kostade honom viktiga slag. Trots detta visade DeChambeau en imponerande kämparanda och fortsatte att ta sig igenom svårigheterna, vilket är typiskt för hans person. Han är som bekant en tävlingsinriktad spelare.

Amerikanerna Scottie Scheffler och Bryson DeChambeau ser nog till att toppa ledartavlan under dagens spel i the Masters.

Foto: Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights