Nyheter

Hemliga budskapet i Fleetwoods gruppterapi för ”Arga golfare”

Ute på golfbanan tävlar de mot varandra och känslorna svallar. Efteråt kopplar tourspelarna av med att skådespela! Ja, riktigt kul är det när de bjuder på sig själva i den här filmen. Se när engelsmannen Tommy Fleetwood leder en terapigrupp för ”Arga golfare”. I rollerna ser vi några av de ” argaste ” golfarna på Europa- touren: Matt Wallace, Henrik Stenson och Eddie Pepperell , Ian Poulter och Tyrrell Hatton. De gör allt för att få bukt med sina aggressioner på golfbanan. Inte helt lätt verkar det som.

Tyrrell Hatton

Klippet är filmat i Abu Dhabi, där spelarna är på plats för veckans Abu Dhabi HSBC-mästerskap. Det finns utrymme för både skratt och en djupare tolkning. Kanske är klippet en markering och ett stöd till kollegan Justin Thomas.

Justin Thomas

Med tanke på den enorma uppmärksamhet amerikanen skapade häromveckan, när han svor till och sa ”Faggot” efter ett dåligt slag och raskt tappade sin huvudsponsor, vill nu hans vänner visa hur lätt det är att tappa omdömet på banan.

Rätt eller fel?

Hur mycket ska en person straffas för ett ordval som blev fel i ögonblickets besvikelse? Överdrivet tycker många, medan andra menar att det var rätt att Thomas fick repressalier.
Eller är det så att skretchen ”Arga golfare” faktiskt är en gliring till Justin. Vad tror ni?

Se klippet här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights