NyheterUtrustning

ECCO Golf lanserar nya BIOM H4

ECCO är en av världens ledande skotillverkare och sammanför stil och komfort. ECCOs framgångar bygger på produkter med utomordentlig passform och deras senaste modell av ECCO BIOM H4 är inget undantag, tvärtom, det här är nästa generation av hybridprestanda så golfspelare kan promenera i större komfort från tee till green samt uppleva avancerad rörelsekontroll genom hela svingen.

BIOM H4 har den nya BIOM 2.0-lästen med en modern, uppdaterad look och känsla i kombination med BIOM Natural Motion Technology som gör att foten kan röra sig naturligt, nära marken och gör att skon sitter som en andra hud runt foten.

Skornas yttersula har tre zoner som ger den perfekta kombinationen av stabilitet, slittålighet och rotationsstöd medan ECCOs Fluid Form Direct Comfort Technology som är en ”formförändringsprocess” där flytande material formas runt en anatomisk läst ger en perfekt balans mellan stötdämpning och energiåterföring. TPU-stabilisatorer på sidan går runt foten från yttersulan till mellansulan och ökar stabiliteten.

Skons ovandel är tillverkad i ECCO-premiumskinn vilket ger ett naturligt skydd mot väder och vind. Detta förstärks med 100 procent vattentät och ventilerande GORE-TEX-teknik som håller fötterna torra och sköna i alla förhållanden. ECCO BIOM H4 kostar 1 900 SEK.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights