Nyheter

Se höjdpunkterna från Mickelsons seger i PGA Championship här

Segern i PGA Championship 2021 bevisar att ålder inte betyder något. Phil Mickelson är i bättre form nu än 2004. Han slår bollen bättre och längre än han någonsin gjort. Säkert kan han hålla sig kvar vara på denna nivå några år till. Oförglömliga slagen kan vi se här. Vilken drömgolf!

Och se vinnarintervjun här nedan!

–Jag tackar min fru! sa Phil Mickelson vid presskonferensen efter tävlingen.
–Hon har alltid trott på mig.

Vad inom dig gjorde att detta kunde hända?

– Jag försökte fokusera på här och nu. Jag såg till att hålla mig lugn. Min bror Tim och min fru har fått mig att förstå att jag faktiskt kan åstadkomma en sådan här seger – och de hade ju rätt!

Varit motiverad


Jag har tränat på att hålla tankarna i styr och har alltid varit motiverad, eftersom jag älskar att tävla. Min starka tro på att jag kan vinna en sådan här tävling har gjort att jag verkligen genomförde ett utmärkt spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights