Nyheter

Seger för Joakim Wikström i Visby: ”Extremt skönt”

Vinnaren i Visby Open var oerhört nöjd efter den avgörande rundan:
– Segern är extremt skön här i blåsten. Det är en riktigt skön känsla att veta att spelet gör det som det skall. Det har varit stabilt i nästan varje tävling den sista tiden. Och skönt att visa att man kan gå hela vägen.

Bra från tee till green

Två särspel krävdes för att Joakim Wikström skulle ta sin andra seger för säsongen på MoreGolf Mastercard Tour. Den första kom i V Sport Golf Challenge at PGA Sweden National i augusti.
– Den här veckan har varit extremt bra från tee till green. Puttningen har vacklat så det är verkligen tee till green som varit riktigt fint.

På sin instagram skriver Joakim: ” Ja va ska man säga, SÅ JÄKLA GÖTT ÄR DE!! Andra vinsten för året på @moregolfmastercardtour och va gör de inte sämre är att det va på vackra @visbygk, en mycket fin anläggning som är värt ett besök!”

Go´ gubbe från Hills GK

Det går bra nu för golfspelaren från Hills GK. I slutet av juli krossade göteborgaren Joakim Wikström banrekordet på Vidbynäs med 63 slag första ronden. Då slutade han sedan på tredje plats i Stockholm Trophy by Folksam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights