Nyheter

Dieten hela golfvärlden talar om

Som vi berättat tidigare här på sajten var det Bryson DeChambeau, 26, som vann US Open på Winged Foot. Nu talar alla om hans något udda diet och många frågar sig, om det var just den som banade vägen för hans seger på golfbanan.

Laddar med shakes

Bryson DeChambeau hade nämligen haft som målsättning att äta en hel massa extra mat inför tävlingen. Närmare bestämt hela 6000 kalorier om dagen, varav en del var sju protein-shakes. Det är mer än det dubbla av vad som rekommenderas… Allt för att bygga extra muskelmassa, menar golfaren.

Bryson DeChambeau

Golfstjärnan berättar själv lite mer ingående om sin diet ,som nu finns noga beskriven i tidningen The Sun:
–Jag börjar dagen med fyra ägg, fem skivor bacon, toast och så två protein-shakes. Under dagen tar jag några protein-bars som snacks, en till protein-shake och så en macka med jordnötssmör och sylt, förklarar Bryson.

Äter efter vart sjätte hål

Under själva tävlingen blir det än fler shakes, efter vart sjätte hål. När han sedan spelat klart och åkt åter till hotellet blir det givetvis en rejäl middag, som en saftig stek med potatis samt ytterligare protein-shakes. Allt detta har nu gjort att DeChambeau gått upp en hel del i vikt, nu väger golfstjärnan 107 kilo och det är han tydligen nöjd med.

Mer muskelmassa

– Jag har lagt på mig så mycket att jag gått från en t-shirt i medium till en large. Men så tränar jag väldigt intensivt i gymmet också och har skaffat mig mer muskelmassa, säger han och förklarar att det var det han ville skaffa sig.

Läs mer om Bryson DeChambeau här>>

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights