NyheterUtrustning

Sex nya puttermodeller från PING

PING introducerar nu sex nya puttermodeller till sitt sortiment, var och en utformad för att uppnå den optimala kombinationen av känsla och förlåtande egenskaper med en inspirerande design.

De nya designerna utökar PING Putter-serien till 16 modeller, bestående av bladputters med hög MOI och ultraförlåtande, multimaterials mid-mallets och mallets. De nya modellerna är Anser 2, Anser D, B60, Tyne H, Fetch och Ketsch G. Varje modell kan anpassas för stroke-typ, längd, lie, loft och grepp.

Anser 2
Anser D
B60

– I denna serie har våra ingenjörer tagit ett mer individuellt tillvägagångssätt med våra mest populära modeller, där de tillämpade variationer av våra innovationer såsom perimeterviktning och optimerad placering av tyngdpunkt samtidigt som de differentierade dem ytterligare genom olika teknologier i träffyta och flera olika typer av siktlinjer, säger John K. Solheim, vd på PING.

– Det gemensamma för samtliga putters är att de erbjuder precision och prestanda på alla längder av puttar. Golfare kommer enkelt kunna hitta en modell som passar deras puttstil, önskade utseende och känsla.

En modell för varje golfare

Golfare kan välja mellan bladmodeller med hög MOI, mid-mallets och mallets som skiljer sig åt genom olika teknologier i träffytan, siktmärken och finish. Traditionella blad inkluderar Anser 2, en modell som ursprungligen designades av PINGs grundare Karsten Solheim och vann flera mästerskapstitlar, samt den tourbeprövade Anser D. B60 återvänder till PING-sortimentet med en precisionsfräst träffyta. Tyne H, som kombinerar den ursprungliga Tyne med en Anser-hosel, och den populära Fetch (med sin ”gimme”-bollupphämtningsfunktion) passar in i kategorin mallet tillsammans med Ketsch G, en lättanvänd, multimaterialsmodell utformad för maximal förlåtelse.

Anpassade för känsla

Teknologierna i träffytorna är utformade baserat på feedback från tourspelare för att matcha olika preferenser. På så sätt kan golfare få bästa möjliga känsla och leverera kontroll och konsekventa resultat på både långa och korta puttar. Hos de sex nya tillskotten till utbudet har fyra modeller (Anser 2, Anser D, B60, Tyne H) den fasta känslan som en fräst träffyta ger och två (Fetch, Ketsch G) ger den mjuka känslan från dess PEBAX-insert.

Fetch
Ketsch G
Tyne H
Siktet inställt på framgång

De nya modellerna erbjuder olika lösningar vad gäller siktmärken, detta för att passa olika golfares smak och tycke. Användningen av en rå ”blast-finish” som motverkar ljusreflexer i fyra modeller och svart PVD i de andra två ger förbättrad kontrast för att hjälpa till med siktet och skapar även en premium look. För golfare som föredrar den mörkare looken med vita siktlinjer, kommer Ketsch G och Tyne H att passa deras ögon bäst. Anser 2, Anser D, B60 och Fetch har den slående råa ”blast-finishen” med kontrasterande svarta siktlinjer.

Samtliga modeller kostad 3 495 SEK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights