NyheterUtrustning

Snabb pandemi-återhämtning för golfbokningstjänsten

Ontee är en onlinebokningstjänst för starttider på golfbanor i hela Europa. I höst när pandemin planar ut rivstartar företaget, som samlat mer än 1000 europeiska golfbanor på sin sajt och app.

– Vi fick en glad överraskning när antal bokningar slog i taket i september, säger Fredrik van Speijk, som är vd och medgrundare.

Det blev en ”All time High” efter första halvan av september och personalen på OnTee har firat framgången. Enligt ett pressmeddelande har resandet börjat öka igen och den rekordsnabba återhämtningen kom nästan omgående när UD delgav att den pandemirelaterade avrådan från utlandsresor kommer att lyftas den 1 oktober.

Långa avbrott

– Det är ett fantastiskt betyg att våra gamla kunder hittar tillbaka till oss efter ett så långt avbrott från resor och utlandsgolf, samt att vi med en ytterst ödmjuk marknadsbudget lyckas få in så många nya kunder att vi på totalen gör vår bästa månad någonsin, fortsätter Fredrik van Speijk.

Under pandemin har man passat på att utveckla och lansera nya tjänster, exempelvis erbjuder man även bokning av ställplatser för golfcamping. Nu när utlandsgolfen ökar starkt igen klättrar populära golfresmål som Costa del Sol och Costa Blanca snabbt tillbaka till topplistan för de mest bokade golfregionerna.

sas flyg

– Redan i augusti märkte vi att bokningarna började dugga in igen, utan att vi gjorde något egentligen. När september startade drog vi igång vår marknadsföring på test. Det gav ett omedelbart resultat som fick en extra boost av lättade restriktioner och besked om hävning av reseavrådan. Vi var nästan nervösa ett tag där över om sajten skulle hålla för trycket, men det gjorde den alldeles utmärkt. Så nu ser vi fram emot att äntligen köra igång för fullt maskineri och är mycket förväntansfulla inför denna höst och vinter, avslutar Fredrik van Speijk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights