NyheterTävlingar

Spänningen stiger i U.S. Open – se filmen!

Hur ser det ut i toppen just nu i den rafflande tävlingen U.S. Open? Vi bjuder på sändning från Youtube, där ni kan se alla birdies, bogeys och magiska utslag.

Ledartavlan ser ut så här:

Bubba Watson har trots sina svårigheter med den mentala biten spelat bra. Han och spanjoren Jon Rahm delar femte platsen. På fredagen gjorde vänsterspelaren Bubba Watson hela sju birdies på Torrey Pines Södra bana. Hans fina 67-runda placerar honom två slag bakom Richard Bland och Russell Henley som har ledningen.

Är en seger möjlig för Bubba?

Bubba som var nöjd med att klara cutten, ligger nu så bra till att en seger inte är omöjlig. Men kan han vinna?

– Det skulle betyda mer än vad Phil Mickelson gjorde [vid PGA-mästerskapet], sa Watson och talade sedan om sig själv i tredje person.
– Bubba Watson skulle inte vinna Masters och på något sätt gjorde jag det två gånger. Kan jag vinna U.S. Open? Det skulle vara som att vinna lotto, men jag köpte aldrig en lottobiljett. Det skulle vara något speciellt.

Bubba Watson

42-åringen har varit uppriktig om sin mentala hälsa och den kamp han har utstått. Den här veckan sa han, att han pratat med Matthew Wolff, 22-åringen som tog två månader från golf för att fokusera på sin egen psykiska hälsa. Femte platsen är en eloge till Bubba och det ger honom ljus i själen.

– Jag njuter av mitt spel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights