NyheterTävlingar

Stenson med i ”peppfilm” med LIV-tourens spelare i Mexiko

Så var det dags för gruppfoto med LIV Golfs 48 spelare plus en. På twitter har kommunikationsteamet för LIV-touren publicerat en bild på deltagarna inför säsongsstarten i Mayakoba i Mexiko. Martin Kaymer, som inte kommer att spela på grund av en handledsskada, var den enda spelaren som inte hade hatt på sig i solen. Laurie Canter sägs ersätta Kaymer på The Cleeks.

Daily Mail har publicerat en bild från Twitter på de 48 LIV-tour-spelarna redo att köra i gång i Mexiko

Trots att han inte kan tävla på grund den smärtande handleden är Martin Kaymer i Mayakoba för att stötta sitt team och fokusera på sin rehabilitering.
– Jag kan göra min rehab här och öva min puttning,” sa tyske golfspelaren Kaymer i en intervju med Golfdigest och tillade att det är rätt sak att stötta sitt lag. Trots att han ibland upplever smärta, jobbar Kaymer för närvarande på sitt närspel, med målet att börja slå golfbollar om 2-3 veckor. Även om vissa dagar är bättre än andra, är han fortfarande hoppfull om att rehabiliteringen kommer att gå bra.

Den 39-årige LIV-spelaren från Düsseldorf har lagt upp ett klipp på sin instagram, som visar hur oerhört laddade spelarna är inför lagtävlingen. Vi kan bland annat se toppgolfare som Michelson, Bryson DeChambeau, Dustin Johnson samt svenske Henrik Stenson i ”reklamfilmen”.

Den andra säsongen av LIV Golf börjar klockan 13.15 ET, med 48 ordinarie spelare uppdelade i 12 lag om fyra. Tävlingen kommer att te sig i ett ”tre-grupps-format”, med spelare som tävlar mot varandra i lag. I händelse av skador eller andra oförutsedda omständigheter tillåter listan för ersättare som Laurie Canter att kliva in.

Golfspelare i alla åldrar

En av de mest intressanta aspekterna av LIV Golf är det breda ålders-intervallet bland dess spelare. Den yngsta spelaren på touren är David Puig, bara 21 år gammal. I andra änden av spektrat har Phil Mickelson, som är 52, äran att vara den äldsta spelaren på den Saudi-stödda touren. Denna mångfald i ålder lägger till ett spännande inslag till tävlingen och framhäver LIV Golfs dragningskraft för spelare över generationer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights