Nyheter

Veckans svep – klubbarnas egna nyheter

Dags för många att ta semester och packa bilen med golfbagen för att spela landets bästa banor. Vi har tagit tempen på några golfklubbar, som välkomnar spelare med nya möjligheter. Vi börjar med Torekov GK, som är populär så här års. Klubben berättar på FB:

– Nu finns 30-bana och 50-bana uppsatt på korthålsbanan. En lättare inkörsport för alla golfare, speciellt barn. Det kommer att vara hela sommaren.

⛳️ 30-banan består av tre hål. De är mellan 10-30 meter ifrån hål. Spela banan på 12 slag totalt. Bollen är i hål när den är innanför den vita cirkeln.

⛳️ 50-banan består av sex stycken hål. Tee är de gula markeringarna som ni ser på bild. Hålen är mellan 30-50 meter långa. Spela alla 6 hål på 24 slag. Bollen är i hål när den är innanför den vita cirkeln.

Ta med era barn eller barnbarn och spela på vår korthålsbana. Hur många slag klarar ni det på?

Torekov GK
Torekov Golfbana på Bjärehalvön ligger mycket vackert vid havet.

Ett stycke norröver, i sköna Uppland, serveras det räkor så det står härliga till på golfbanan Johannesberg i Rimbo. En mumsig lunch i sommarvärmen är aldrig fel. Det finns också annan mat på menyn:

– God Morgon kära Kunder☀️ Dagens lunch på Johannesberg Golfrestaurang serveras varje dag mellan klockan 11-15. Välkommen!

Sparren GK i närheten har alltid något nytt och spännande på agendan. Den här veckan tipsar man på klubben om dessa fräcka fordon, som är perfekta att ta sig runt 18 hål med. Varför gå med tung golfbag eller vagn i hettan, när man kan åka scooter?

😅Nu kan du hyra dessa häftiga scootrar 🏍hos oss 🤩
Enkelt via en app, ca 130kr för 18 hål 😁 (ca 90kr för 9 hål) Välkomna ⛳️🏌🏾‍♂️🏌🏼‍♀️🏍

Vinn en greenfee med bil

Från Roslagens GK hälsar man i dag att banan nu har återhämtat sig efter den hårda vintern. Dessutom lockar klubben med fin vinst.

– Ordet vinter känns långt borta idag ! Som vanligt när värmen slår till så blir det lite mindre spel. Här finns chansen till en greenfee med bil om man delar inlägget. Vi drar två vinnare på fredag ! Så dela på och välkomna !🥰

Roslagens-GK
Barnvänlig sommarkrog öppnar

Woop woop! På fredag öppnar vår sommarrestaurang!! Det meddelar Halmstad Golfarena på Facebook.

– På vår sommarrestaurang sitter ni utomhus under tak. Utsikten är magisk och ni kan njuta till solnedgång vackra kvällar. Vi har gott om lekyta för de mindre barnen.

1 juli till 13 augusti:

Lunch måndag-söndag kl.12.00-15.00
Middag måndag-lördag kl.17.30-21.30 (köket stänger 21)
Välkomna att boka bord på vår hemsida! 👊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights