LivsstilNyheterPorträtt

Störst på sociala medier: Här är golftjejen alla pratar om!

Bollkonstnären Tania Tare från Nya Zealand fortsätter att underhålla sina 300 000 följare på Instagram med otroliga trick. Hon har många sponsringsavtal och tävlar som proffsgolfare, men flera handledsoperationer har krossat drömmen om en riktig elitsatsning.
Hon boll-trollar därför mer än jagar titlar på LPGA-touren.

Kreativ på golfbanan

I sitt senaste inlägg på Instagram balanserar hon en golfboll, knäar den och slår i väg den sen med med full kraft.
– Jag är besatt av att jonglera och gillar att kunna utmana mig själv. Inte bara fysiskt utan också kreativt, säger hon i en intervju med till Golfweek.

har lyckats få enormt många följare online och har varit på tv som gäst i både ”The James Corden Show” och ”Tosh.O.” Tare har också kontrakt med bland andra Ping, Adidas och OnCore Golf.
– Det finns definitivt en bra och dålig sida. Jag är mycket tacksam för sociala medier som har hjälpt mig med att nå ut, säger hon till Golf Australia.
Det är lätt att bli besatt av Instagram, men hon tycker själv att hon har en hälsosam relation till sociala medier, som i dag är hennes stora arbetsplats.
– Jag tycker att jag är så pass jordnära att jag kan hantera och använda sociala medier utan att bli känslomässigt knuten till den ohälsosamma sidan som följer med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights