Nyheter

Tennisfeber när Stockholm Open intar stan

NK- klockan får unikt sällskap – av en tennisboll! Den tillfälliga jätte-tennisbollen på NK är ett initiativ av Stureplansgruppen, en av turneringens huvudpartners, i samband med den anrika Stockholm Open som går av stapeln den 6-13 november på Kungl. Tennishallen.

Historiskt

– Stockholm Open har varit en viktig nöjeshändelse i över 50 år, därför känns det som en spännande matchning för Stureplansgruppen att kliva in som huvudpartner. Att dessutom få bidra med något historiskt som att ta över den ikoniska NK-klockan under ett par veckor känns stort, säger Linda Nordlund, Marknadschef, Stureplansgruppen.

Stockholm Opens matchboll

I ett pressmeddelande berättar man vidare att det är premiär för denna typ av marknadsföring i Stockholm.
– Det är första gången någonsin som en av Stockholms mest kända symboler görs om. Tennisbollen på NK-klockan kommer att lysas upp och sprida ljus över stadens takåsar, allt i en hyllning till Stockholm Open och tennis i världsklass.Konstruktionen består av en tvådelad uppblåsbar sfär som monterats omsorgsfullt i befintlig konstruktion. På kvälls- och nattetid tänds bollen och lyser upp staden. Tennisbollen ovanpå NK föreställer såklart Stockholm Opens matchboll av RS tennis och i samband med att den enorma tennisbollen tar plats över takåsarna sker även fler aktiviteter på NK och runt om på stan. Bland annat kan tennisfebern även märkas av i NKs skyltfönster där turneringen har en installation, och inom kort lanseras även årets turneringskollektion.

Golfboll

Mer information om händelser på och runt årets tennisturnering Stockholm Open 6-13 november uppdateras löpande på turneringens hemsida stockholmopen.se.

Nu väntar vi bara på att det snart kommer att sväva en lika stor golfboll vid NK-klockan. Ett stort golfmästerskap i Stockholmstrakten är något som många ser fram emot. Men först får vindarna vända och våren komma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights