Nyheter

Unika filmen! Här syns Tiger Woods igen efter olyckan

Tiger Woods har setts för första gången på fyra månader efter den hemska bilolyckan, som krossade hans ben. Stjärnan ses i en video hoppa på kryckor från det privata jetplanet i Los Angeles till en golfbil. Han har skaffat ett klädsamt skägg och ser trots sin skada avslappnad och glad ut.

Här kan ni se senaste bilden på Tiger Woods som alla talar om>>>


Woods skadades allvarligt när han kraschade sin Genesis GV80 SUV i Los Angeles den 23 februari 202. På tisdagen filmades golfaren för första gången sedan olyckan. Bilderna visar att sportstjärnan fortfarande kämpar med hälsan och fysiken nästan fyra månader efter kraschen.
Woods sågs ha på sig en kompressionsstrumpa och hoppade på kryckor ut från flygplatsen, där hans privata jetplan landade.

Tiger Woods bil
Tiger Woods körde alldeles för fort och kraschen blev förödande


Polisen uppskattar att Woods körde så snabbt som 87 km/h i zonen 45 km/h samma dag som kraschen, men han bötfälldes inte för vårdslös körning. Kanske fick han ett straff nog. Att inte kunna gå normalt igen. Många tidningar i USA rapporterar om Tiger Woods skador, som inte ser ut att ha förbättrats nämnvärt. Kryckorna är kvar och golfstjärnan har väldigt svårt att gå efter den tragiska olyckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights