Nyheter

Tiger Woods: ”Jag är besviken på Mickelson”

Nu laddar proffsspelarna inför herrarnas andra major för året – PGA Championship. Två svenskar finns med i startfältet, Alex Norén och Henrik Stenson. Men stämningen är inte på topp. Vissa sura miner finns bland de annars så entusiastiska spelarna. Många tycker nämligen att det är trist att den regerande mästaren Phil Mickelson lämnat återbud.

Tiger tycker inte som Mickelson

Woods, som haft en lång rivalitet med Mickelson, uttryckte sitt missnöje på tisdagen på Southern Hills Country Club. Han sa i en intervju inför tävlingen:
– Det är en besvikelse att han (Phil Mickelson) inte är här.

Tiger Woods sa också att han förstår varför PGA-mästaren 2021 behöver ta time-out.

tiger woods masters
Foto Getty

Tiger Woods är helt oenig med Mickelson angående LIV Golf Invitational Series.

– Det är olyckligt att saker och ting har eskalerat till en punkt där den titel-försvarande mästaren inte tävlar den här veckan, sade Tiger Woods i veckan när han klargjorde sina meningsskiljaktigheter med Phil Mickelson i frågan om alternativa golfturer, garanterade utbetalningar och problem med PGA-touren.

Stöttar PGA-Touren

Tiger Woods och Phil Mickelson är nu på olika sidor när det gäller PGA Tour kontra konkurrerande ligor. Woods förklarade också att han stöttar PGA-touren och att han inte håller med om några av de invändningar som Mickelson gjorde mot Touren.

– Jag tror fortfarande att PGA Tour har så mycket att erbjuda, så många möjligheter. Han har sin åsikt. Jag har min syn på hur jag ser på golfspelet och jag har stöttat Touren och min stiftelse har drivit evenemang på Touren i ett antal år, sa Woods under en 30-minuters intervjusession med reportrar före kl. PGA-mästerskapet.

Foto: Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights