Nyheter

Tiger Woods: ”Därför kommer jag aldrig tillbaka”

En hel värld har följt Tiger Woods återhämtning och den nya filmen på twitter fick många att tro på en snar comeback. Vad är väl ett PGA-mästerskap utan Tiger Woods? Men hoppet om att få se kungen på banan igen fick sig en ordentlig törn efter den exklusiva intervjun i Golf Digest, där Woods förklarar att det är helt uteslutet för honom att nå toppen igen.

Det är den första intervjun sedan bilolyckan i februari. Tiger Woods avslöjar att han ALDRIG kommer att kunna spela heltidsgolf igen. I USA är det sorg, och nu gäller det att ställa om och tro på en framtid inom golfen utan den stjärnglans som följt i Tiger Woods fotspår. En tröst är att den femtonfaldiga majorvinnaren hoppas kunna ”välja några evenemang om året” att delta i.

Tiger Woods bilkrasch

45-åringen ska inte spela professionell golf på heltid någonsin mer. Däremot blir det inte helt ”Tiger-fritt” på golfbanorna framöver. Woods är inställd på att spela ”lite då och då” medan han fortsätter att bli bättre i benet. Bara dagar före den exklusiva intervjun i Golf Digest hade Woods lagt ut ett klipp på twitter, som visar hur han slår bollar på rangen. Tiger Woods fruktade ett tag att benet måste amputeras.

Förödande skador

– Jag behövde opereras för öppna frakturer i det högra nedre benet, berättade han.

Foto Getty Images

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights