NyheterTävlingar

Titta på The Masters – här är tv-tiderna!

US Masters är årets första stora golfturnering och den äger rum på Augusta National Golf Club i Georgia, USA. Turneringen har spelats sedan 1934 och har blivit en populär händelse för golfare från hela världen. Publiken runt om i världen följer spänningen när olika stjärngolfare gör upp om vem som är den bästa.

Enligt spelbolagen har Jon Rahm störst chans att vinna US Masters

US Masters är unikt, då banan på Augusta National Golf Club alltid används och inte ändras för varje tävling, vilket skiljer sig från de andra tre stora Major-turneringarna. Inför 2023 års The Masters förväntas den populäre spanjoren Jon Rahm ta hem segern, enligt spelbolagen. Han har dock stark konkurrens från spelare som Justin Thomas och Cameron Smith, som också är sugna på en vinst.

Knappa in rätt tv-kanal för att följa tävlingen från Augusta

Förra årets vinnare Hideki Matsuyama och superstjärnan Tiger Woods spelar också, vilket lovar en spännande tävling. Om du vill se det rafflande eventet på tv, gäller det att bänka dig framför tv:n och zappa in rätt kanal. Det finns möjlighet att se The Masters och följa favoriterna.

Redan på måndag kan du börja följa spelarna i specialfeeden On The Range. Discovery sänder The Masters och i Sverige finns Jonas Karlsson i studion med My Leander som expert. Tävlingarna kommenteras av Mats Hallberg, Wille Schauman och Mattias Bohlin. 
Huvudsändningarna med svenska kommentatorer och studio sänds i Kanal 9 och på Discovery+ torsdag till söndag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights