Nyheter

Trots smärtan: Därför ger Tiger Woods inte upp

Tiger Woods är ”en fighter” efter bilkraschen. Stjärnan hämtar kraft och styrka hos de närmaste. Sonen Charlie, 12, och dottern Sam, 14, som han har med sin svenska exfru Elin Nordegren, är ljuset som får honom att stiga upp om morgonen.
– Att vara pappa har hjälpt honom att hålla fokus på sin återhämtning, säger nu en källa med insyn till amerikanska PEOPLE.

Ger inte upp

Tiger Woods är inte den som ger upp. Det har han bevisat ett flertal gånger. Vinnarinstinkten har tidigare fått honom att resa sig igen, när han fallit hårt och omslutits av mörker. Depressionerna har han klarat av, skandalerna lade han bakom sig en efter en och när allt verkade vara förlorat, gjorde han entré på touren igen och visade sin stjärnglans.

Tiger
Tiger Woods orkar tack vare barnen

Men när golfstjärnan mirakulöst klarade sig levande från den bilkrasch i februari 2021, anade man oråd. Var detta slutet för världens mest kända golfare?

Högerbenet är skadat och det har varit många turer till sjukhuset.
– Ibland har det varit väldigt svårt för honom både fysiskt och psykiskt. Benskadorna orsakade honom extrem smärta. Han är en kämpe och är fast besluten om att bli bättre, säger vännen.

Kärleken till barnen har hjälpt

Tiger Woods barn har hjälpt till. Kärleken till dem har gjort att han orkar med och sakta men säkert återhämtar Tiger Woods sig från från den chockerande bilolyckan i februari.

– Att vara pappa har hjälpt honom att hålla fokus på återhämtningen, säger källan.

Läs också: Kan Tiger Woods göra comeback igen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights