NyheterTävlingar

Två tyskar i topp inför Hero Indian Opens sista dag

Tysklands Yannik Paul är mannen som klättrat högst på ledartavlan i Hero Indian Open. Han avslutade lördagens varv på 11 under par. Trots att Paul såg sin femslags-ledning minska till endast ett efter en besvärlig runda på i dag, har han lyckats att hålla emot rivalerna som gör allt för att ta över topp-placeringen. Hans landsman, Marcel Siem, gjorde en bra tredje runda och är snart i kapp med 10 under par, bara ett slag efter Paul alltså.

Två tyskar i topp efter lördagens spel i Hero Indian Open

Paul fick en skakig start och gjorde två bogeys i rad på andra och tredje hålet. Det ska bli spännande att se om han kan öka marginalen och visa styrka ända in i mål. Söndagens sista omgång skulle kunna ha varit lättare, men eftersom femslags-ledningen minskade drastiskt i dag får han ta fram sitt allra bästa spel för att segra i New Delhi.

Hero Indian Open är sedan 2011 Indiens nationella öppna golfmästerskap, organiserat av Indian Golf Union. Tävlingen grundades 1964 och lades till på Asia Golf Circuit-schemat 1970. 

Ni har väl inte missat att Golfbladet.se visar dig de superaktuella ledartavlorna – du behöver bara klicka in dig hos oss för att se vilka spelare som ligger i topp på DP World Tour, PGA Tour och LPGA-touren.

Missa inte detta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights