Golfbanor i USANyheterTv

US Women’s Open – se Kims vinnarslag

A Lim Kim spelade dunjackorna av sina motspelerskor. Sydkoreanskan gjorde en enastående sista runda. Hon började dag fyra med att ligga fem slag efter japanskan Hinako Shibuno, som ledde, men slutade slutligen som segrare. 25-åringen bar ansiktsmask genom hela tävlingen och verkade inte påverkas av det. Hon gjorde birdie på de tre sista hålen och körde om landsmaninnan Kojin-young och USA:s Amy Olson med ett slag. Anmärkningsvärd seger då detta var Kims debut i U.S. Women’s Open och hennes tredje professionella titel.– Jag är mycket hedrad över att vinna 75: e U.S. Women’s Open”, sade A Lim Kim i intervjun efteråt, via tolk.
– Men, Jag kan fortfarande inte förstå att jag vann, sade A Lim Kim.

Vill sätta upp ett tält på golfbanan

– I Korea är stilen och miljön annorlunda, men jag är väldigt glad och i och med COVID-19 har vi haft många svårigheter, men jätteskönt att vi kunde komma hit till U.S. Women’s Open i Houston och spela. Jag älskar den här golfbanan, älskar den här miljön. Jag vill faktiskt sätta ett tält här uppe och stanna några dagar till.
Kims seger betyder att tre av årets fyra majors vann av sydkoreaner.

Annika Sörenstam är förebild

A Lim Kim berättade också i intervjun, att hon alltid varit inspirerad av Annika Sörenstam. A Lim Kim berättade att detta andra gången hon någonsin varit i USA. Då var hon på ett träningsläger i Palm Springs.

Annika Sörenstam

Hon hade hela tiden koll på ledartavlan och visste vad som krävdes för att klättra till toppen. Den 25-åriga sydkoreanskan kom, sågs och segrade. Här är höjdpunkterna från sista varvet i US Women’s Open 2020.

A Lim Kim gjorde en otrolig comeback i slutrundan och vann U.S. Women’s Open i Houston i Texas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights