NyheterUtrustning

Varma och snygga höst- och vinterkläder från PING

Efter ett framgångsrikt Solheim Cup 2021 där PING var officiell klädsponsor, kombinerat med ökad efterfrågan har PING designat en höst/vinter-kollektion med högkvalitativa kläder som kommer ge kvinnliga golfare större val- och matchningsmöjligheter med sin klädsel på golfbanan.

Två starka paletter skapar tillsammans den nya klädkollektionen för hösten och vintern: ”Mineral Print” är inspirerad av naturen och har stilrena mönster. Monochrome-tonen ger mångsidighet och ”Mineral Print”-paletten ger en elegant look när det matchas tillsammans med svart och vitt.

Den andra paletten, “Abstract Camo”, har ett mönster som även den är inspirerad av naturen och i synnerhet vintergolf. Mönstren är oregelbundna och råa, som ska representera naturens mönster och texturer. ”Abstract Camo” fokuserar mycket på mönster och kontrastfärger med skarpa och märkbara nyanser och när de kombineras och matchas med mörkblått fås en modern look.

Två nya regnjackor

Den nya kollektionen för damer är mer komplett än tidigare och den innehåller även två nya regnjackor. Jayda är utrustad med SensorDry och är en fullt vattentät jacka med övriga detaljer så som fodrad insida, inre muddar, justerbar krage, tvåfärgad framsida och en ventilerad rygg för ökad komfort. Den andra jackan, Freda, är tillgänglig I tre färger och är en lättviktsjacka med hög komfort och spelbarhet i åtanke.

Oslo PrimaLoft III-jackan är ett av huvudplaggen i den nya kollektionen som med en kombination av SensorWarm och PrimaLoft skapar en fullt fodrad jacka med en smickrande siluett. PrimaLoft Thermoplume-lagret på jackans framsida är ett vattenresistent fiber som ger ökad komfort. PrimaLoft Silver Active-fodringen på ärmarna och ryggen ser till att användaren håller värmen under höstens och vinterns lite kyligare golfrundor.

Pip-jackan är också en av nyheterna i den nya kollektionen och kommer med två olika mönster. Hybrid-jackan är designad för mångsidighet, komfort och värme. Tack vare en fleece-fodring och den mjuka Sorona Aura-teknologin på både fram- och baksida skänker den värme under hela rundan. Den uppdaterade, vändbara västen Cece kommer i två olika färger och är även den fodrad med Sorona Aura som är ett lättviktsmaterial med ventilerande egenskaper, detta material är även delvis plantbaserat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights