Nyheter

Veckans svep: Beachclub på Lannalodge och rekordhål i Öregrund

Klubbarna berättar på FB vad som händer och sker. Här har vi sammanställt de mest spännande projekten just nu. Vi börjar med ett svalkande dopp hos Lannalodge. Klubben berättar att ett nytt koncept håller på att ta form med beachclub, pool och häng i nya restaurangen. Initiativet kommer att locka ännu fler golfspelare att vilja bli medlemmar.

Foto: FB Lannalodge

– Nu är ritningarna klara för vårt nästa projekt. Till säsongen 2022 öppnar vi upp Lannalodge med en helt ny restaurangdel. Både större och fräschare och med egen vinkällare för vinprovningar.

Samtidigt bygger klubben sin egen Beachclub med en pool på 6×18 meter med sköna solsängar runt om och poolbar.

Lannalodge
Det händer mycket med inredningen inne och byggnationer ute på Lannalodge

Öregrunds GK är stolta över sin medlem Magnus Svantesson som gjorde en imponerande insats i veckan. Märkligt nog var han inte ensam.

Rekord

– Grattis Magnus Svantesson till en Albatross på hål 3 idag måndag den 2 aug. Helt otroligt att vi får två personer som gör Albatross på golfbanan på 2 dagar.
Michael i lördags på hål 16 och idag måndag Magnus på hål 3, skriver man på Öregrunds FB.

Grönlund GK vill också passa på att gratulera några medlemmar på sin facebook.

– Ett stort grattis till Bert Andersson och Eilif Persson som tog hem A- respektive B-klass i helgens singeltävling ”Berts öppna”! Extra kul för ”Berten” som anordnar tävlingen och vann A-klassen på tävlingens jubileumsår (firar 30 år i år)! 🏆🥳

Till minne av klubbens greenkeeper

Nästa tävling på programmet är Ackes Memorial – en tvåmannascramble som spelas lördagen den 14 augusti till minne av Jan ”Acke” Axelsson som var Grönlunds greenkeeper under åren 1989-2017. Stort prisbord (värt 25 000 kr) sponsrat av P. Juhlins Åkeri. Lunchbuffé ingår. Välkommen med din anmälan via MinGolf!

Grönlund GK

Om ni undrar vad Ljusteröborna håller till i kväll så har vi svaret. På golfklubben. På sociala medier frågar man medlemmarna vem de tror kommer tillbaka och underhåller. Många har gissat rätt. Ubbe spelar och sjunger. Skynda dit för att få en roligt kväll med hela familjen.

Tag en nubbe med Ubbe

😍🙌🏼Vi kör som vanlig även golfskoj i två pass, klockan 14-15 samt 16-17. Efter det har restaurangen kvällsöppet och utöver vår vanliga meny kör vi även en speciell barnmeny! 🥙🍝🥘🎊Varmt välkomna! 🤩🤩

Golfbladet berättar mer om senaste nytt>>>

Som om det inte var nog finns det mer att se fram mot på Ljusterö GK. Klubben har gasat och drar till sig flera medlemmar med sina kreativa projekt. Det är roligt att hänga på Ljusterö numera. På schemat står champagneprovning och kökschefen Oscar har planerat en tvårättersmiddag som inte saknar något för smaklökarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights