Nyheter

Veckans svep – klubbarnas egna nyheter

Vi börjar med härliga nyheter från Halland. Det händer mycket på golfklubbarna i hela Sverige, men just Ringenäs GK vill vi göra en djupdykning i denna vecka. Där pågår nämligen ett spännande projekt inför 2022.

Stort steg för Ringenäs!

På instagram skriver klubbens ansvarige för sociala medier:
– STORA NYHETER INFÖR 2022! 🌟Enligt visionen arbetar vi oss framåt för att bli en så komplett och attraktiv anläggning som möjligt. Efter mycket planering har vi har nu kommit till nästa investering. Inom ett par veckor kommer det påbörjas ett byggprojekt uppe i berget ovanför hotellet, där en ny byggnad kommer ta plats. Byggnaden kommer innehålla flera nya spännande avdelningar som vi tror kommer stärka vår anläggning. Det kommer bland annat att innehålla en större fest/konferenslokal, omklädningsrum, bastu och ett panorama trädäck med ett uppvärmt bad och solstolar därtill!

Låt oss hoppa geografiskt åt öst och se vad som händer. Golfstar Hässelby berättar att dagen är kommen då de har stängt för säsongen.

– Vi vill passa på att tacka alla medlemmar och gäster för en fantastisk säsong, och vi ses till våren 2022! För er som gärna vill träffa Albin igen så hittar ni honom kommande veckor i receptionen på GolfStar Kungsängen där Queens är öppen ännu ett tag, detsamma gäller även Bromma, Lindö Äng och Gripsholm.9-hålsbanorna på Waxholm och Brollsta är öppna året runt. På återseende 👋Personalen GolfStar Hässelby 😃

Arninge håller rangen öppen, så alla som har vägarna förbi kan ta med klubborna.

RANGEN ÄR ÖPPEN 😃🏌️‍♂️⛳️VÄLKOMNA!

Golfbladet berättade nyligen om hur Ekholmsnäs GK gör om sin golfbana inför våren. Även Kallsjö GK har stora projekt på gång, något man nu förmedlar på sociala medier.

– Början av greenrenoveringen har gått väldigt snabbt och bra! 🤩 Nu har alla 18 greener på Kallfors 18-hålsbana grävts upp och nytt greenmaterial lagts på inför vintern och till våren när det nya greengräset ska läggas på. I veckan ska även arbetet med nya greenen på hål 5 påbörjas med helt ny design 😎Grymt bra jobbat till all banpersonal som jobbat väldigt effektivt med detta ⭐️På bilden ser ni green på hål 8 som är tagen av @magnusedefuhr 📸

Även Lundsbrunns GK kämpar på med grävandet.
– Idag har vi börjat med med vatten slangen från nya dammen till damm vid pumphuset.😀

Men stängt är det inte nere på Bjärehalvön. På Torekov GK spelar gladeligen höstlovsfirare och andra entusiaster. Nu lockar man frivilliga till Gåsa Golfen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights