Nyheter

Ekholmsnäs Golf Lidingö – en golfbana i förändring

Vad är det egentligen som händer ute vid skidbacken på Lidingö? Johan Mihkelson Ringqvist, ägare av Ekholmsnäs Golf Lidingö, berättar i ett nytt pressmeddelande att arbetet med den nya golfbanan vid Ekholmsnäs är i full gång sedan närmare två månader tillbaka.

Två nya hål

– Projektet omfattas av en totalrenovering av samtliga hål samt byggnation av två nya hål.
Det hela är en dyr historia på 10 miljoner kronor. Men det så klart en investering, som gör att medlemmarna kommer att få det ännu bättre och fler vill framöver besöka den kuperade banan. Dessutom byggs nya vägar och bättre infrastruktur.

Även klubbhuset renoveras

Samtliga greener, tees, fairways och bunkrar byggs om från grunden och golfbanan, i sin helhet, får en helt ny layout och sträckning. Även klubbhuset renoveras under hösten och kommer att öppna till årsskiftet. Golfbanan slår upp sina gröna portar i sin helhet vid midsommar 2022.– Det känns såklart väldigt spännande att efter närmare fem års processande kunna inleda arbetet med om- och nybyggnationen av golfbanan.
Denna investering ligger i linje med vårt långsiktiga arbete och engagemang vid Ekholmsnäs. Behovet av att utveckla och förbättra golfbanan har funnits under många år, och nu kommer vi till sommaren 2022 kunna erbjuda en komplett golfupplevelse av hög kvalitet både på träningsanläggningen och golfbanan.

Han är mannen bakom ansiktslyftet på Ekholmsnäs>>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights