Nyheter

Klubbarna där det händer – här är veckans svep!

Torekov GK Två grovarbetare i en skyttegrav? Eller är det en arkeologisk utgrävning av en grekisk amfiteater? Svaret kan ni läsa er till på bilden. Bunkern på hål två i Torekov får sig en tjusig ansiktslyftning. I den skånska myllan gräver man nu djupt och ser till att formen blir perfekt inför sommarens spel. Torekov GK har varit en populär oas för golfare redan i vintras. Coronapandemin har gjort att många sommargäster bott permanent på Bjärehalvön för att distansera sig. Golf har varit den givna sysselsättningen.

Grönlund GK meddelar nu att de yngre medlemmarna får en extra dag att träna. Juniorträningen har utökats med ytterligare en dag i veckan (onsdagskvällar). Det kan man läsa mer om på denna länk – klicka här! På Fb skickar man även en trevlig hälsning i form av en bild från golfbanan.

Fågelbro G&CC kan glädja alla medlemmar med att man öppnar 18-hålsbanan ⛳️ Det går inte att ta sig fram på annat sätt än till fots med vagn då det är golfbilsförbud. Banan är fortfarande blöt.

Lundsbrunn GK skriver på sina sociala medier att man bör passa på att utveckla sitt närspel hos dem. Balance Golfteam är nämligen på plats med Sofia Edman, Markus Forsbohl och Mats Wallberg.
– Vi lovar en intensiv och rolig träning som vässar ditt spel en nivå! Bokas på hemsidan!

Ljusterö GK i den vackra Stockholms-skärgården har också goda nyheter:

– Nu öppnar vi! Äntligen så slår vi upp portarna till Ljusterö Golfs Bistro. Oskar och Rasmus står redo att röra om i grytorna.
Öppettiderna i helgen är torsdag 12- 18, fredag 12-19, lördag 12-19, söndag 11-15.Varmt välkomna!
Dessutom får vi veta att banan är lite blöt för att släppa loss bilarna. Lägesförbättring gäller fortsatt på fairways.
Svinga lugnt!

Vill Din klubb också synas här med senaste nytt? Kontakta Golfbladet.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights