GolfeventNyheter

Veckans svep – nyheter från svenska klubbarna

Annika Sörenstam är i Sverige inför Scandinavian Mixed. Hon har varit och tränat på Ombergs golfresort. Spännande ska det bli när tävlingen sätter i gång.

Möts för första gången

Hon och Henrik Stenson är Sveriges mest framgångsrika spelare genom tiderna. Tillsammans har de spelat in 450 miljoner kronor i prispengar. Nu möts de för första gången i en historisk tävling på svensk mark.

Lundsbrunns GK har firat sina vinnare i A-klassen. Monica Andreasson från Falköpings GK spelade 18 hål i värmen och hade hela åtta slag att spela vidare med.

Hon fick sätta flaggan på 2:ans green och passade på att berömma banans skick i tacktalet. I B-klassen vann Anders Linder. Han hålade ut på ettan. Övriga pristagare i båda klasserna varvade och fick spela ett eller två hål extra.

Salems GK spelades på söndagen första tävlingen för säsongen. Första bollen fick fira med en liten skål innan. Närmast hål plockades hem av My på 1,93, grattis! Vinnaren tog hem segern på fina -20.Vinnarlaget bestod av Daniel, Joakim, Tommi och Jesper. Stort grattis!

Orresta Golf & Konferens meddelar på sin Facebook att de nu har satt i gång att schakta inför anläggningen av padel-banan🎾 Pga leveransproblem i Italien har banan blivit försenad med ca två månader, men nu är det nära!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights