NyheterUtrustning

Vinn en D9-Driver från Wilson!

Wilson Golf har tillverkat golfprodukter i över 100 år och sedan 1914 har Wilson vunnit flest majortitlar av alla klubbtillverkare.

Gene Sarazen, Sam Snead, Arnold Palmer, Patty Berg, Johnny Miller, Payne Stewart … listan på stora golfspelare som spelat med Wilsonklubbor är både lång och imponerande. 2019 vann Gary Woodland U.S. Open på Pebble Beach med Wilsonklubbor i bagen. Det är den senaste majorn för Wilson som vunnit majortävlingar varje decennium de senaste hundra åren! Men hur många majors har Wilson vunnit genom åren?

Klicka på denna länk för att komma till tävlingen där du kan vinna en D9-Driver från Wilson!
Med hjälp av hundratals datorsimuleringar från Wilsons designprogramvara där datorn mäter olika prestandaegenskaper har Wilson tagit fram D9-serien. D9-drivern har begåvats med en teknik som heter PKR (Peak Kinetic Response) som lär vara den mest avancerade teknik som Wilson någonsin satt in i en golfklubba. PKR innebär att träffytan är indelad i en mängd olika zoner som ska se till att maximera längden och även ge den förlåtande egenskaper. Den låga tyngpunkten i klubbhuvet gör att bollflykten har förbättrats och ge mindre sidoskruv.

– Med vår egenutvecklade programvara, tillsammans med Wilson Labs och våra Wilson Advisory Staff-medlemmar är D9-drivern det bästa vi har gjort, menar Jon Pergande, Global Innovation Manager på Wilson Golf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights