Nyheter

Svenska Golfförbundet i nytt samarbete med Elite Hotels

Målsättningen med det nya samarbetet är att skapa bättre förutsättningar för tävlingsgolfare. Avtalsperioden sträcker sig från 2021 till 2024.

Elite Hotels har sedan länge jobbat med att erbjuda hotellupplevelser för golfare på alla våra orter och nu känns det fantastisk att kunna växla upp och bli ännu bättre på det i vår roll som partner till golfförbundet, säger David Halldén, VD på Elite Hotels.
– Vi ser mycket fram emot att starta detta nära samarbete med Svenska Golfförbundet.

Arrangerar tävlingar varje år

Svenska Golfförbundet arrangerar årligen ett stort antal tävlingar på nationell nivå, som juniortouren Teen Tour, svenska mästerskap, Folksam Paragolf Tour, proffstourerna Nordic Golf Tour och MoreGolf Mastercard Tour samt Svensk Golf Senior Tour med åldersklasser från 25 år och uppåt.

Samarbetet med Elite Hotels ger tävlingspelarna och deras medresenärer möjlighet att boka kvalitativt boende till ett bra pris, med anpassade frukosttider och bra lösningar för middag efter spelet. Elite Hotels kommer även bidra med att stärka upp prisbordet på tävlingar inom Teen Tour Elite och Svensk Golf Senior Tour.

Österåkers gk

På utvalda orter finns planer på att, så snart coronasituationen tillåter, skapa större evenemangsveckor i samarbete med destinationernas visit-företag. Exempelvis flera förbundstävlingar samlade på samma ort under samma vecka, samt exklusiva golfpaket med boende, golfspel och pro-am-platser till de nationella dam- och herrproffstourerna.

Vinn en driver från Wilson>>>

– Det är glädjande att vi inleder ett samarbete med Elite Hotels kring golftävlingar. De kommer att vara en viktig partner när vi under kommande år planerar att utveckla vår tävlingsverksamhet på flera av de orter där Elite Hotels finns representerade. I partnerskapet kommer vi även stödja Elite Hotels i att utveckla sitt erbjudande till alla golfare framöver, säger Gunnar Håkansson, generalsekreterare på Svenska Golfförbundet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights