NyheterUtrustning

Wilson lanserar AI-utvecklade Dynapower Forged

Wilson Golf har utnyttjat AI-tekniken till max och utvecklat en Players Distance-järnklubba med enastående förlåtande egenskaper så att du kan slå långt och rakt med bra stopp på green.

Wilson Golf är ett av golfvärldens mest underskattade varumärken. Inte bara för de 62 Major-titlar som vunnits med Wilson-järnklubbor utan också för att man gång på gång släpper utmärkta produkter och dessutom håller priserna någorlunda rimliga – till skillnad från några av de stora drakarna.

Den här gången har man, som alla nuförtiden, förlitat sig på datorkraft och AI-teknik för att hitta den mest optimala konfigurationen och utvecklat en av de mest förlåtande Players Distance-järnklubborna någonsin: Wilson Dynapower Forged. Det här är järnklubbor för spelare som vill ha mer kraft, högre bollhastighet och maximal längd – utan att kompromissa med precisionen.

– Lanseringen av de nya Dynapower Forged-järnen säkerställer att Wilson förblir synonymt med högkvalitativa Forged-klubbor som tilltalar skickliga spelare. Efter det framgångsrika återupplivandet av den ikoniska klubbserien förra året var det absolut nödvändigt att vi fick den här modellen rätt och vi är övertygade om att golfare kommer att tycka att resultatet är spektakulärt, säger Jon Pergande, chef för Wilson Golf Club Innovation.

Nya Dynapower Forged-järnklubborna är tillverkade i 8620 kolstål och har noggrant utvecklats och testats med Wilsons avancerade AI-system. I detta ingår bland annat en träffyta med variabel tjocklek som bibehåller bollhastigheten även vid träffar utanför sweetspot och tillsammas med ny och förbättrad Power Hole Technology (i järnfyra till järnsju) ger maximal längd.

Konstruktionen med stort motstånd mot vridning och låg tyngdpunkt samt mer vikt längre ut mot tån ger mer förlåtande slag med högre utgångsvinkel och imponerande stopp på greenerna.

– Genom att använda AI under konstruktionen och investera mer forskning och utveckling, har vi noggrant kunnat testa alla möjliga varianter för att leverera ett Forged järn som kommer att erbjuda otrolig känsla och längd, samtidigt som den har ett estetiskt tilltalande utseende, säger Jon Pergande.

När Wilson Dynapower Forged kommer till shopparna längre fram i februari finns ett flertal skaftalternativ som standard, bland andra premiumstålskaftet KBS Tour Lite (R95 och S100) samt grafitskaftet Mamiya UST Recoil DART 75 (65 gram). Båda med ett Wilson Lamkin Crossline 360-grepp.

Du får hosta upp 9 999 kronor för ett set Dynapower Forged järnfem till pitching wedge med stålskaft och lägga på en tusenlapp om du vill ha grafitskaft. Båda finns för såväl höger- som vänsterspelare och i en custom fitting kan du också få både en järnfyra och en järntrea.

Den ikonförklarade Dynapower-serien som återlanserades förra året innehåller utöver Dynapower Forged-järnen även en Dynapower-driver med sina stora justeringsmöjligheter med en Carbon-modell och en Titanium-modell. Dessutom finns fairwayklubba, hybrid och de gjutna Dynapower-järnklubborna för medelgolfare som vill ha mer längd och större hjälp med sitt spel.

Läs mer om Dynapower Forged och hela Dynapower-sortimentet samt övriga Wilson Golf-produkter på www.wilson.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights