Nyheter

3 nya golfpartners – packa golfbagen, badkläderna och solkrämen

Så spännande att dela med oss av att Säröhus nu har 3 nya golfpartners! Du som gäst har nu möjligheten att till ett förmånligt pris spela golf på en av fyra närliggande golfbanor. Tidigare har hotellet samarbetat med Särö Golf Club gällande golfpaket, men nu välkomnas även Kungsbacka GK, Gräppås GK och Forsgården GK för ett bredare utval för hotellets kunder.

Naturturismen har exploderat

Under pandemin har hemestertrenden vuxit sig starkare och många planerar för ännu en sommar i Sverige. Det gör det utmärkt för besöksnäringen att paketera olika hotellvistelser med utomhusaktiviteter såsom golf och vandring då naturturismen exploderat under pandemin.

Stanna flera nätter

– Vi satsar på att våra kunder skall förlänga sin vistelse stanna fler nätter och då är det extra viktigt att kunna erbjuda gästerna fler valmöjligheter till varierat golfspel, säger Viktoria Dahl, marknadsansvarig på Säröhus. Det har varit en riktig golfboom under pandemin och nu spås ett rekordår.

Totalt spelades det över 11.6 miljoner ronder år 2020 – en historisk toppnotering, enligt Dagens industri. 

– Vi har valt att erbjuda flernättersrabatt från andra natten och framåt för våra kunder som vill golfa flera rundor och varierat, säger hon. 

Kungsbacka Golfklubb bildades 1970 och är belägen på mark som till stor del tillhört Hamra gård som i sin tur avstyckats från Vallda säteri under tiden för första världskriget.

Området gränsar till havet mellan naturområdena Sandö i väster, Hördalen i norr, samt Vallda i söder.

Royal Selangor i Kuala Lumpor

Den brittiske banarkitekten Frank Pennink fick uppdraget att rita de första 13 hålen som vid tillfället var möjliga att bygga. Dessa var spelklara 1974.  Pennink har för övrigt designat Worburnbanan i England, Vilamoura II i Portugal, Royal Selangor i Kuala Lumpor samt även varit verksam i Sverige med Stora Lundby och utbyggnaden av Tylösandsbanan i Halmstad. 1978 färdigställdes 18-hålsbanan med de sista 5 hålen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights