Livsstil

Dyk rakt ned i bunkern och få ett minne för livet!

Vad ska du göra med barnen i Dubai? Svaret är givet. Nu satsas det hej vilt på golfen över hela världen. I Mellanöstern har Topgolf Dubai öppnat portarna till en tre våningar hög nöjespark, enbart för golfare. Det är en härlig oas för vuxna och ett paradis för aktiva barn och ungdomar.

Dyk rakt ned i bunkern

Ingen vill ju hamna i sanden, men Topgolf Dubai har en bunker som besökarna säkerligen vill dyka rakt in i. Bunkern är en nio-håls minigolfbana, där allt kan hända. Sporttemat syns överallt, och med högteknologiska detaljer blir det en upplevelse som sent ska glömmas.

Mat & Dryck

The Bunker har också ett kafé som serverar crêpes, våfflor och Topgolf Dubais ”specialfreak-shakes” samt sin vanliga omfattande meny för mat och dryck.

Och nu kan ungdomar anmäla sig till Topgolfs juniorklasser, som är en idealisk plattform för att lära sig golfens grunder eller förbättra sitt allround-spel i en rolig och social miljö med certifierade proffs.

Gratis klubbuthyrning

Inkluderat i paketet är sex 50-minuterslektioner med de tidigare nämnda mästarna på green, gratis klubbuthyrning och test av en spännande Topgolf- och Toptracer-teknik.

Föräldrar kan titta på och njuta av frukost och kaffe medan barnen leker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights