LivsstilNyheter

Anna Nordqvist sörjer sin exman: ”Lev livet fullt ut!”

Den sorgliga nyheten om Kevin McAlpines plötsliga bortgång kom som en chock. Hans svenska exfru, LPGA-spelaren Anna Nordqvist, är förkrossad. Hon sörjer sin exman, men delar nu öppet med sig av sin saknad till sina följare på sociala medier.

Vänner trots skilsmässan

Paret hade en lång relation och gifte sig 2017. Men tyvärr höll inte äktenskapet och de gick skilda vägar redan tre år senare, 2020. Trots uppbrottet fortsatte Anna Nordqvist och Kevin McAlpine att vara vänner och de samarbetade i flera projekt, inklusive välgörenhetsarbeten.

Kevin McAlpine blev endast 39 år. Så här skriver Anna Nordqvist på Instagram.

I sitt inlägg på Instagram skriver Anna: ”Livet är för kort för att inte leva fullt ut.” Denna korta mening, men djupt känslosamma innebörd speglar både sorgen över förlusten av en kär livskamrat, och är en påminnelse om vikten av att uppskatta livet till fullo.

Kevin McAlpines död är oerhört tragisk. Anna Nordqvists budskap om att leva fullt ut är något vi alla kan ta till oss när vi navigerar genom livets oförutsägbara vägar.

Inspirerat många

Anna Nordqvist är känd för sin beslutsamhet på golfbanan. Hennes framgångar inom sporten har inspirerat många, och det är tydligt att hon använder samma styrka för att hantera sin sorg. Att dela smärtan offentligt är en modig handling.

Annas fans har varit snabba med att stötta henne genom denna svåra tid. Många har delat kondoleanser och varma ord på sociala medier.

Lexi Thompson med sin caddie Kevin Alpine som var gift med Anna Nordqvist
Lexi Thompson håller i Solheim Cup-pokalen med caddien Kevin McAlpine den 20 augusti 2017 i West Des Moines, Iowa. (Photo by David Cannon/Getty Images)
Var caddie till Lexi Thompson

Kevin McAlpine var tidigare caddie till den amerikanska golfstjärnan Lexi Thompson. McAlpine var själv skotsk amatörmästare innan han gav sig på att bli caddie. Innan dess hade han en kort tid arbetat som säljare, enligt daily Mail.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights