Anna Nordqvists toppform i Texas

Svenskan Anna Nordqvist är en golfspelare att räkna med i US Women’s Open. Nu visar hon sin fantastiska speltalang i Texas. Svenskan gick upp i delad ledning efter en runda på 68 slag. Fyra birdies förgyllde andra rundan på Old American i The Colony.

Delad ledning

Tävlingen har nu tre kvinnor i topp – Nordqvist och amerikanskorna Yealimi Noh samt Jessica Korda. 19-åriga Noh hade en fin runda på 66 slag, fem under par.


Anna Nordqvist trivdes i det lite svalare klimatet på golfbanan, men medgav att det var länge sen hon upplevde kyla:
– Jag växte upp och spelade under kyliga förhållanden, jag och alla killarna på Torshälla. Vi brukade spela varje lördag och söndag. Men jag har inte gjort det på länge, jag har varit i solen så länge. Min kropp fungerar numera inte så bra i kylan, jag måste bli bättre på hantera den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights