NyheterUtrustning

Starta säsongen med Golf GameBook!

Gillar du att spela golf med vänner och ha dina resultat samlade på ett och samma ställe? Då är Golf GameBook definitivt något för dig! Med massor av förbättringar och nya funktioner, erbjuder Golf GameBook nu en fantastisk säsong för sina användare.

För vem passar Golf GameBook?

Det är ingen slump att Golf GameBook är Nordens populäraste golfapp. Appen är till för alla, både nybörjare och inbitna golfspelare som vill uppleva golf på ett nytt och roligare sätt. Utöver huvudfunktionen, det digitala scorekortet, kan du också spela olika former av lagspel, samla in din statistik och registrera dina officiella handicapronder.

Samtidigt fungerar appen som en social plattform för golfare. Precis som i andra sociala medier, kan du följa dina vänner och i detta fall följa deras golfspel i realtid. Lägg därtill att du kan ladda upp bilder, gilla och kommentera andras inlägg, oavsett var ni befinner er i världen.

Med över 1,2 miljoner registrerade användare och hittills över 30 miljoner spelade golfrundor är Golf GameBook en av världens snabbast växande golfcommunities. Appen är flitigt använd i Norden, med Sverige som största marknad. Samtidigt växer användandet snabbt runt om i hela världen, inklusive USA, Storbritannien och andra europeiska länder.

En bättre app än någonsin

Under kommande säsong kommer Golf GameBook att vara bättre än någonsin, tack vare nya uppdateringar och funktioner som lanseras på löpande band under året. I den senaste uppdatering har det bland annat gjorts stora förbättringar i premiumversionen, Golf GameBook Gold.

Som medlem av Golf GameBook Gold låser du upp ett flertal populära spelfunktioner. Denna säsong kommer medlemmar av Gold även att kunna dra nytta av exklusiva förmåner och erbjudanden via olika golfklubbar och andra varumärken, samt få tillgång till en helt ny webbshop. Med Golf GameBook Gold kan du alltså ta del av alla funktioner i appen och dessutom få tillgång till exklusiva produkter och förmåner.

Med Golf GameBook Gold kan du även skapa större tävlingar med fritt antal spelare. Med den förbättrade chatfunktionen kan du också skapa chatgrupper och sköta allt golfrelaterat snack på ett och samma ställe.

För att alla ska kunna testa och ta del av Golf GameBook Gold, erbjuds alla en 14-dagars kostnadsfri provperiod. Du aktiverar din provperiod via hemskärmen i appen.

Juniorgolfen är viktig

Golf GameBook lägger stor vikt på att vara med i utvecklandet av golfsporten. För att främja juniorgolfen erbjuds därför alla svenska juniorer mellan 13-21 år att ta del av Golf GameBook Gold helt gratis.

”En viktig aspekt av vårt samarbete med Svenska Golfförbundet är vårt gemensamma engagemang för att skapa positiva och meningsfulla kontakter med unga golfspelare över hela landet. Med våra moderna och digitala lösningar kan ungdomar få en roligare upplevelse på golfbanan och även bredda sitt sociala nätverk i samband med golfspelandet,” säger Mikko Manerus, VD och medgrundare av Golf GameBook.

Med Golf GameBook Gold får juniorerna fri tillgång till all avancerad statistik som finns i appen och som kan hjälpa spelarna att utveckla sitt golfspel. Utöver det kommer det även erbjudas fyra olika digitala juniortävlingar, presenterade av kända golfprofiler, där juniorerna kan vinna fina priser och som ska locka juniorerna att spela mer golf och samtidigt ha väldigt kul på golfbanan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights